A little bit of TLC

Our client’s dilapidated stable was in need of some serious TLC.  Situated in a conservation area, we aimed to retain the character of the building whilst bringing the building back to life.  We added a contemporary kitchen / dining extension to the property which also features a double height entrance area and reading gallery over the living room. 

“...we were reassured by his knowledge and his relaxed approach helped us come to a decision about the final design with the minimum of stress. He also dealt with the local planning department (and the paperwork) and found practical solutions to a number of problems we encountered during the build. Not only did he keep us up to date with the progress of our application he also completed each part of his work when he said he would, ensuring the build was completed ahead of schedule...”
— Murdo & Ruth Maclennan