Till the cows come home

Our clients had a dream for this dilapidated cow shed situated within the Aberdeenshire countryside.  We created a well proportioned family home with open plan living, kitchen and dining area featuring full height ceilings and wood burning stove which is visible from all areas and a focal point of the room.

The property surrounds an internal courtyard making it a natural outdoor entertaining area and a place to enjoy the lovely country views which are also visible from most rooms of the house.

With a formal living room, guest 'wing' and good sized utility with washing facilities for the dogs, the cow shed has been transformed into a lovely family home, perfect for entertaining and with lots of room for all the family.  

I cannot thank Blair enough for his creativity and design skills. These were key in helping us turn our dreams for a perfect home to reality.
— Will Doherty